Η Sony αφαιρεί το gameplay του Anthem και η Microsoft απαντά

Το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο
05 Ιουλίου 2017 15:46
Η Sony αφαιρεί το gameplay του Anthem και η Microsoft απαντά

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για το trailer του Anthem στο YouTube κανάλι του PlayStation που έτρεχε στο Xbox One X, αντί για κάποιο σύστημα της Sony. Μάλιστα, το βίντεο είχε τροποποιηθεί ώστε να μην φαίνονται τα κουμπιά του Xbox χειριστηρίου στα gameplay πλάνα, αλλά αντιθέτως τα αντίστοιχα κουμπιά του DualShock 4.

Έπειτα από τα πολλά σχόλια και την έκταση που πήρε το θέμα, η Sony αποφάσισε να αφαιρέσει εξ’ ολοκλήρου το βίντεο από το κανάλι της. Για την ώρα, η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο ή επίσημη δήλωση. Αντιθέτως, η Microsoft δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και ο υπεύθυνος του games marketing, Aaron Greenberg, έκανε το εξής χαρακτηριστικό tweet.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό από κάποια εταιρεία, όπως τονίζει και το Eurogamer, το πρόβλημα που δημιουργείται είναι ότι ενδέχεται στην προκειμένη περίπτωση η έκδοση του Anthem για το Xbox One X να είναι τεχνικά πιο προηγμένη και έτσι τα πλάνα που δημοσίευσε το PlayStation να μην είναι αντιπροσωπευτικά της έκδοσης που θα παίξουν οι κάτοχοι του PS4 Pro.