Δεν αποκλείονται νέοι Crash Bandicoot τίτλοι

Η Activision κάνει tease για το μέλλον της σειράς μετά το N.Sane Trilogy
05 Ιουλίου 2017 09:47
Δεν αποκλείονται νέοι Crash Bandicoot τίτλοι

Η αποδοχή του N.Sane Trilogy σίγουρα ήταν πάνω από το αναμενόμενο μιας και λίγο η νοσταλγία και λίγο η δίψα του κοινού για ένα θρυλικό 3D platformer έφεραν την άλλοτε μασκότ του PlayStation στην πρώτη θέση των UK Charts. Το όλο κλίμα ώθησε την Activision στο να μιλήσει -ή μάλλον να κάνει ένα tease- για το μέλλον του Crash Bandicoot και ένα πιθανό νέο τίτλο στη σειρά. Διαβάστε χαρακτηριστικά τα λόγια του CEO της Activision, Eric Hirshberg, στο GamesIndustry

Γνωρίζουμε πως υπάρχει μια βάση παικτών που φώναζε για την επιστροφή του. Ποτέ, όμως, δεν μπορείς να ξέρεις εάν αυτό είναι ενδεικτικό ενός μεγαλύτερου κοινού ή απλά μια niche και βασισμένη στη νοσταλγία κοινότητα. Μέχρι στιγμής έχουμε δει πραγματικό πάθος για το N.Sane Trilogy, οπότε μπορεί να οδηγήσει και σε άλλα πράγματα. Σαφώς και πάντα προσπαθούμε να βρούμε το επόμενο μεγάλο πράγμα, όμως προτεραιότητα μας είναι να σιγουρέψουμε πως θα τροφοδοτήσουμε τις κοινότητες που είμαστε τόσο τυχεροί να έχουμε. 

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψη μας για το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy κάνοντας κλικ εδώ. Έχοντας δει το remaster των τριών Crash πώς θα σας φαινόταν ένα νέο παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια.