Το Assassin's Creed Origins θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το Black Flag

"Ζουμερές" νέες πληροφορίες για την νέα περιπέτεια στην Αίγυπτο
03 Ιουλίου 2017 13:02
Το Assassin's Creed Origins θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το Black Flag

Ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες ήρθαν στην επιφάνεια για το νέο Assassin's Creed Origins. Μιλώντας στο Game Informer, ο director του παιχνιδιού, Ashraf Ismail, κλήθηκε να συγκρίνει το νέο τίτλο της εταιρίας ενάντια στο Assassin's Creed IV: Black Flag, το παιχνίδι που έδωσε μια διαφορετική πινελιά στην σειρά μετά το AC 2. Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, ο director του παιχνιδιού δήλωσε πως το Origins θα είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο σε σύγκριση με το Black Flag. Τουλάχιστον δύο φορές μεγαλύτερο. Πιο συγκεκριμένα:

"Αν συγκρίνω τα παιχνίδια του παρελθόντος, δεν γνωρίζω ακριβώς τα νούμερα (για το Origins) αλλά θα έλεγα πως είναι τουλάχιστον δύο φορές μεγαλύτερο από την Havana του Black Flag".

Στην συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε το πως σημαντικό δεν είναι να υπάρχεις ένας τεράστιος κόσμος, αλλά το τι "κρύβεται" μέσα σε αυτόν.

"Έχοντας πει αυτό, δεν νομίζω πως το μέγεθος της πόλης είναι αυτό που έχει σημασία. Είναι πραγματικά το περιεχόμενο, η εμπειρία που έχει μέσα του. Το πόσο ζωντανό είναι. Έτσι γεμίσαμε αυτές τις τοποθεσίες με αποστολές, κάνοντας κάθε πόλη να έχει μία αίσθηση μοναδικότητας, κάτι το οποίο ήταν σημαντικό για την Αίγυπτο".

Τέλος, μέσα στην συνέντευξη, ο Ismail πρόσθεσε πως ο κόσμος του παιχνιδιού είναι κατευθείαν ανοιχτός για εξερεύνηση, εφόσον ολοκληρωθεί το sequence εισαγωγής. Να σας υπενθυμίσουμε πως το Assassin's Creed Origins αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC.