Shadow of the Colossus Remake: Ο Ueda έδωσε οδηγίες για το τι αλλαγές θα γίνουν

Παρέδωσε μια λίστα στην developer, Bluepoint Games
01 Ιουλίου 2017 11:37
Shadow of the Colossus Remake: Ο Ueda έδωσε οδηγίες για το τι αλλαγές θα γίνουν

 Στο πλαίσιο της E3 2017, ανακοινώθηκε η μεγαλειώδης επιστροφή του αριστουργηματικού Shadow of the Colossus ως ένα κανονικό remake στο PS4. Ο τίτλος που μάγεψε κοινό και κριτικούς την εποχή του PS2 επανέρχεται χάρις την Bluepoint Games, ένα έμπειρο σε remasters στούντιο αφού έχει αναλάβει τα Gravity Rush και Uncharted: The Nathan Drake Collection, αλλά δε θα γινόταν αυτό χωρίς τη σωστή καθοδήγηση. Για αυτό και ο πατέρας του παιχνιδιού, ο θρυλικός Fumito Ueda δεν άφησε το "παιδί" του στα αζήτητα και έδωσε ιδέες και συμβουλές στη Sony για το πώς να το χειριστεί και τι αλλαγές να κάνει στο remaster. 

Ο Ueda μίλησε στο Eurogamer για αυτό λέγοντας (τα λόγια του προέρχονται από μεταφραστή): 

Έστειλα την αναφορά μου για το περιεχόμενο και τον συντονισμό, αλλά δεν ξέρω ότι θα εφαρμοστούν όλα όσα είπα. Υπάρχουν μερικά πράγματα του remake που θα ήθελα να αλλάξω . Και δεν θα τα αναφέρω επειδή αν πω ένα πράμα και αυτό στην τελική έκδοση δεν βρίσκεται, τότε θα υπάρξει θέμα"

Συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος του θέλει κάτι πάντα να αλλάξει αλλά δεν ξέρει αν είναι εφικτό να αλλαχτούν όλα όλα θέλει. Το Shadow of the Colossus Remake θα έρθει στο PS4 κάποια στιγμή μέσα στο 2018.