Somerville: Το νέο παιχνίδι του πρώην CEO και συνιδρυτή της Playdead

Γεγονός η νέα του ομάδα Jumpship
27 Ιουνίου 2017 15:38
Somerville: Το νέο παιχνίδι του πρώην CEO και συνιδρυτή της Playdead

Ο Dino Patti, πρώην CEO και συνιδρυτής της Playdead, η οποία ευθύνεται για τους ιδιαίτερα επιτυχημένους indie τίτλους Limbo και Inside, ανακοίνωσε το επόμενό του βήμα. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον feature film animator Chris Olsen, ο Patti ίδρυσε τη νέα του ομάδα που ακούει στο όνομα Jumpship.

Το στούντιο ανακοίνωσε, παράλληλα, το πρώτο του παιχνίδι, το Somerville. Πρόκειται για ένα sci-fi action adventure τίτλο που μεταφέρει τη ζωή μερικών βασικών ατόμων μετά από μια παγκόσμια καταστροφή. Μιας και ήταν κάτι που ήθελε πάντα να δημιουργήσει, ο Olsen δουλεύει στο project από το 2014, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε στις παραγωγές ταινιών όπως τα Thor, Skyfall και The Avengers 2: Age of Ultron. Μέχρι το 2016 είχε έτοιμο ένα concept trailer και ένα playable πρωτότυπο και μετά από λίγο ο Patti και ο Olsen ξεκίνησαν να συζητούν μια ενδεχόμενη συνεργασία.

Η Jumpship αναμένεται να αποτελείται από οκτώ άτομα μέχρι το τέλος του χρόνος και περισσότερα για την φιλοσοφία της μπορείτε ν διαβάσετε εδώ. Παρακάτω ακολουθεί το πρώτο teaser trailer του Somerville.

Tags: