Το Horizon θα συνεχίσει για πολλά χρόνια

 Είναι πλέον βασικό franchise της Sony
26 Ιουνίου 2017 09:02
Το Horizon θα συνεχίσει για πολλά χρόνια

Η Sony πριν την κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn είχε κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία της να εδραιώσει το franchise ως ένα από τα βασικά της εταιρείας και την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Alloy, ως μια νέα μασκότ για το PlayStation. Η επιθυμία φαίνεται πως έγινε και πραγματικότητα, αφού όχι μόνο το παιχνίδι κατάφερε μέσα σε τέσσερις μήνες να πουλήσει σχεδόν 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα, αλλά η Sony πλέον σκοπεύει να επενδύσει αρκετά στο franchise για τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα The Telegraph, ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment Αμερικής, Shawn Layden, δήλωσε:

Η Guerrilla έχει ξοδέψει δέκα ή δώδεκα χρόνια στο Killzone franchise και το Horizon Zero Dawn δεν θα μπορούσε να ήταν πιο διαφορετικό από το Killzone, ακόμα και αν προσπαθούσε. Όταν είπαν πως ήθελαν να δημιουργήσουν έναν ανοιχτό κόσμο, με μεγάλη έμφαση στη φύση, χρησιμοποιώντας όλα τα διαφορετικά χρώματα που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν στο Killzone, ήταν ένας μεγάλος στόχος για αυτούς, αλλά τα κατάφεραν.

Η αποδοχή του παιχνιδιού ήταν φανταστική. Το αφεντικό της Guerrilla Games, Hermen Hulst, έχει μια πολύ έντονη ιδέα στο μυαλό του για το πως θέλει να συνεχίσει με το Horizon και πως είναι αυτό το χρονοδιάγραμμα – και το χρονοδιάγραμμα εκτείνεται σε πολλαπλά χρόνια. Νομίζω πως θα ασχολούμαστε με το Horzion για πολύ καιρό.

Το αναλυτικό video review των Unboxholics για τον τίτλο μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε το πρώτο trailer του Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds expansion πατώντας εδώ.