Πρώτα gameplay πλάνα από το Hunt: Showdown της Crytek

Ο νέος τίτλος των δημιουργών του Crysis
21 Ιουνίου 2017 08:21
Πρώτα gameplay πλάνα από το Hunt: Showdown της Crytek

Το Hunt της Crytek είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014, με τον υπότιτλο Horrors of the Gilded Age και ήταν ένα co-op shooter τεσσάρων παικτών. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα το project να μείνει πίσω. Mετά το κλείσιμο της Crytek USA, τη συνέχεια του τίτλου την ανέλαβε η βασική ομάδα της εταιρείας.

Πλέον, το Hunt συνοδεύεται από τον υπότιτλο Showdown και έχει εξελιχθεί σε έναν match-based first-person PvP monster hunter, όπως το περιγράφει η εταιρεία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα από τον τίτλο που πρόσφατα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας. Στο εν λόγω βίντεο ο creative director και ο design director του παιχνιδιού κυνηγούν μια τερατώδης αράχνη σε έναν σκοτεινό βάλτο. Ωστόσο το έργο τους δεν είναι τόσο εύκολο μιας και τέσσερις ακόμα ομάδες δύο παικτών κυνηγούν το ίδιο τέρας, ενώ ο βάλτος είναι γεμάτος και με άλλα τέρατα και κίνδυνους

Το Hunt: Showdown αναπτύσσεται αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει ακόμα άγνωστη.