Εκ νέου διαρροή για το Shadow of the Tomb Raider

Το τρίτο κεφάλαιο της νέας περιπέτειας της Lara Croft
18 Ιουνίου 2017 13:30
Εκ νέου διαρροή για το Shadow of the Tomb Raider

Τον περασμένο Νοέμβριο, σας είχαμε ενημερώσει για την πρώτη διαρροή που αποκάλυψε την ύπαρξη του τρίτου κεφάλαιο της rebooted σειράς Tomb Raider που φημολογείται πως θα ακούει στο όνομα Shadow of the Tomb Raider. Τώρα άλλη μια διαρροή έρχεται να αποκαλύψει αρκετές νέε πληροφορίες για τη νέα περιπέτεια της Lara Croft.

Συγκεκριμένα, η αμερικάνικη εταιρία TAKEOFF μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα, όπου παρουσιάζονται διάφορες εκδοχές για το λογότυπο του παιχνιδιού και μερικές εικόνες που αποκαλύπτουν μερικά στοιχεία για το gameplay και τις τοποθεσίες που θα επισκεφθούμε.

Η TAKEOFF είναι ένα marketing στούντιο που δημιουργία προωθητικό υλικό αποκλειστικά για την βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και στο παρελθόν είχε εργαστεί ξανά για την Square Enix. Η παραπάνω εικόνα επιβεβαιώνει ξανά πως ο τίτλος θα λέγεται Shadow of the Tomb Raider και μάλιστα μαθαίνουμε πως θα επισκεφθούμε πυραμίδες, ενώ στον εξοπλισμό μας θα συμπεριλαμβάνεται ένα δόρυ, μια μεγάλη μαχαίρα, ένα σπαθί και ένα ο γάντζος μαζί με σχοινί.

Το Shadow of the Tomb Raider δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, όποτε όλες οι παραπάνω πληροφορίες προς το παρόν είναι αμφισβητήσιμες.