God of War: Το E3 2017 trailer έτρεχε στο απλό PS4

Νέες πληροφορίες για το gameplay και τον κόσμο του
13 Ιουνίου 2017 10:13
God of War: Το E3 2017 trailer έτρεχε στο απλό PS4

Μετά τη συνέντευξη Τύπου της Sony για την E3 2017, ο director του God of War, Cory Barlog, πέρασε από το σόου του Geoff Keighley και αποκάλυψε πολλές ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Αρχικά, ο Barlog τόνισε πως με το περσινό demo ήθελε να παρουσιάσει το νέο στυλ του παιχνιδιού και έτσι επέλεξε κάτι πιο κοντινό και προσωπικό. Φέτος, μιας και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου πλησιάζει, ο Barlog ήθελε να μας δείξει περισσότερα από το παιχνίδι και από το ταξίδι του Kratos. Να κάνει ξεκάθαρη τη σχέση μεταξύ του Kratos και του γιου του, Atreus, αλλά και να παρουσιάσει πολλά περισσότερα πλάνα από σκηνές μάχης.

Σε αυτό το σημείο δείτε τις πιο πρόσφατες εικόνες του νέου God of War σε 4Κ:

God of War PS4 - E3 2017 Screens

Επιπλέον, η βάρκα που είδαμε στο trailer μπορεί να ελεγχθεί από τους παίκτες και θα δηλώνει το παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μιας και υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην εξερεύνηση. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν είναι open world και ακόμα εστιάζει πολύ στην αφήγηση. Τέλος, μεταξύ άλλων, ο director του παιχνιδιού τόνισε πως το trailer που παρουσιάστηκε στην σκηνή της Sony έτρεχε στο απλό PS4 και όχι στο αναβαθμισμένο PS4 Pro.

Παρακάτω θα βρείτε τη συνέντευξη του Barlog, στον σχετικό player που ακολουθεί, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ξανά το E3 2017 trailer του God of War πατώντας εδώ.