Το Life is Strange: Before The Storm είναι γεγονός

Η prequel συνέχεια έρχεται τον Αύγουστο με το Episode 1
11 Ιουνίου 2017 22:18
Το Life is Strange: Before The Storm είναι γεγονός

H Square Enix ετοίμαζε την δική της ανακοίνωση για τη συνέντευξη Τύπου της Microsoft, με το νέο Life Is Strange. Έτσι, αποκαλύφθηκε η συνέχεια του, με το Life is Strange: Before The Storm, που θα αποτελεί prequel του αρχικού τίτλου, ως μια standalone περιπέτεια με τις Chloe Price και την φίλη της Rachel Amber. Μέσα από το επίσημο δελτίο Τύπου μαθαίνουμε πως η αρχική voice actress της Chloe, Ashly Burch, θα επιστρέψει ως σεναριογράφος αυτή τη φορά, με την Rhianna DeVries να υποδύεται την 16χρονη βερσιόν της Chloe. 

Βέβαια, η Deck Nine Games είπε πως θα έχουμε μια ακόμη τελευταία ευκαιρία να παίξουμε την Max με ένα αυτοτελές "Farewell" επεισόδιο, που λαμβάνει αρκετά πριν τα γεγονότα του Before The Storm. Αυτό το standalone επεισόδιο θα κυκλοφορήσει μετά το Episode 3 και θα γίνει διαθέσιμο για όσους αγοράσουν την Deluxe Edition και το Season Pass. 

Το πρώτο επεισόδιο, από τα τρία συνολικά που θα απαρτίζεται το "Before The Storm", θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου του 2017 για τα Xbox One, PS4 και PC (Steam).