Πρώτη φωτογραφία από το FIFA 18 στο Nintendo Switch [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Αποκαλύφθηκε η ανάλυση που θα τρέχει ο τίτλος
10 Ιουνίου 2017 20:55
Πρώτη φωτογραφία από το FIFA 18 στο Nintendo Switch [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Πριν λίγες ημέρες, η EA αποκάλυψε επίσημα τo FIFA 18. Με τη συνέντευξη Τύπου της εταιρίας να έχει φτάσει πλέον στο τέλος της και αφού είδαμε δύο νέα trailers για τον τίτλο στα φώτα της δημοσιότητας εμφανίστηκε και η πρώτη φωτογραφία από την Nintendo Switch έκδοση του παιχνιδιού. Έτσι, στην κονσόλα υβρίδιο του ιαπωνικού κολοσσού, θα μπορείτε να απολαύσετε τους ψηφιακούς αγώνες σας και στο dοck, αλλά και φορητά ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα έγινε γνωστό πως όσο η κονσόλα βρίσκεται στο dock, το παιχνίδι θα τρέχει σε 1080p ανάλυση, ενώ στη φορητή λειτουργία η ανάλυση θα προσαρμόζεται στα 720p. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι στο Nintendo Switch δε θα κάνει χρήση της Frostbite μηχανής γραφικών.

Το FIFA 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 και Xbox 360.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:30] Στο forum του NeoGAF εμφανίστηκαν μερικές πραγματικά gameplay εικόνες από άτομο που έπαιξε την Switch έκδοση και είναι αντιπροσωπευτικές του gameplay, σε αντίθεση με την παραπάνω, που δημοσιεύτηκε από την ΕΑ. Δείτε τις παρακάτω.