Φήμη: Το Bully 2 είναι πραγματικότητα και έρχεται στο PS4;

"Φωτιές" ανάβει το Game Informer
08 Ιουνίου 2017 11:58
Φήμη: Το Bully 2 είναι πραγματικότητα και έρχεται στο PS4;

Μία ξαφνική διαρροή από το Game Informer έρχεται για να "αναστήσει" ένα παλιό IP της Rockstar. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του προαναφερθέν site, δημοσιεύθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα το Bully 2: Kevin's Back Jack, το sequel του παιχνιδιού της Rockstar που κυκλοφόρησε το 2006. Η εικόνα που θα βρείτε παρακάτω αναφέρει πως ο τίτλος αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 4, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Αμέσως μετά, το Game Informer κατέβασε την εν λόγω σελίδα και με ενημέρωση του στο Twitter γνωστοποίησε πως η όλη ανακοίνωση δεν ισχύει, κάτι που γεννά αρκετά ερωτήματα, μιας και θα ήταν υποχρεωμένο να το αρνηθεί ακόμη και αν ήξερε ότι αληθεύει.

Να επισημάνουμε πως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά της Rockstar Games/Take-Two. Φυσικά, το αν όντως ισχύει η διαρροή ή ήταν ένα απλό λάθος είναι κάτι που θα το μάθουμε στην ερχόμενη Ε3 2017, η οποία θα ανοίξει τις πόρτες στις σε λίγα εικοσιτετράωρα. Όποτε προς το παρόν λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.

Όπου υπάρχει καπνός ίσως να υπάρχει και φωτιά; Πιστεύετε ότι θα ανακοινωθεί το Bully 2 στην Ε3 2017; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: