Εκ νέου επιβεβαίωση για το Assassin’s Creed Origins;

Νέα διαρροή από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων
07 Ιουνίου 2017 19:24
Εκ νέου επιβεβαίωση για το Assassin’s Creed Origins;

Το νέο Assassin’s Creed, μετά από τόσες διαρροές και φήμες, είναι κάθε άλλο παρά μυστικό. Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα για την E3 2017, τα φώτα της δημοσιότητας είδε άλλη μια εικόνα που αποκαλύπτει στοιχεία για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της Ubisoft.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία από μια κάρτα κράτησης που βρέθηκε στην μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων του εξωτερικού για αυτούς που θέλουν να προ-παραγγείλουν το παιχνίδι. Η κάρτα επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι θα λέγεται Assassin’s Creed Origins και θα λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο. Παράλληλα, όπως μας έχει συνηθίσει η Ubisoft, μαθαίνουμε πως θα υπάρχει η Gold έκδοση, Season Pass και αρκετό επιπλέον περιεχόμενο για τις διαφορετικές εκδόσεις του τίτλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την εικόνα απουσιάζει το νέο logo της Ubisoft, ενδεχομένως επειδή οι κάρτες τυπώθηκαν πριν την αλλαγή του. Αν και πλέον είναι σχεδόν απίθανο όλες αυτές οι φήμες και διαρροές να είναι ψευδείς, το παιχνίδι εξακολουθεί να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα από την Ubisoft, όποτε σας προτρέπουμε να λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη.