Τεράστιες ανακοινώσεις από την Sony στην Ε3 2017

Και το hype αρχίζει να κορυφώνεται
05 Ιουνίου 2017 16:54
Τεράστιες ανακοινώσεις από την Sony στην Ε3 2017

Η Sony μάλλον ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις στην Ε3 2017 με νέες και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment Αμερικής, Shawn Layden, κάνει tease για πολύ μεγάλες ανακοινώσεις στην συνέντευξη Τύπου της εταιρίας. Οι εν λόγω ανακοινώσεις αφορούν τους Ιάπωνες developers, με τον Layden να δηλώνει πως η Ιαπωνία επιστρέφει δυναμικά στις κονσόλες αναφέροντας για παραδείγματα παιχνίδια όπως τα Resident Evil 7: biohazard, Nioh, NieR: Automata, Persona 5, και Final Fantasy XV.

Αυτό είναι τρομερά σημαντικό για εμάς. Πιστεύω πως οι Ιάπωνες developers έχασαν τον δρόμο τους κυνηγώντας τα mobile παιχνίδια, αλλά επιστρέφουν στις κονσόλες δυναμικά. Και συνεχίζοντας, θα έχουμε κάποιες μεγάλες ανακοινώσεις στην Ε3 2017 σε αυτό ακριβώς το ύφος.

Από ότι φαίνεται η Sony θα προσπαθήσει να προσελκύσει και τους λάτρεις των παιχνιδιών της Ιαπωνίας με μεγάλες εκπλήξεις. Ίσως τα φημολογούμενα Devil May Cry 5 και Bloodborne 2 να είναι πιο κοντά από ότι νομίζουμε, ή ενδεχομένως η εταιρία να έχει κάποιον άλλον άσσο στο μανίκι της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η μεγαλύτερη gaming εορτή βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες μακριά μας και εκεί θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματά μας.

Tags: