Assassin's Creed Origins: Η εμφάνιση και το όνομα του πρωταγωνιστή αποκαλύπτονται;

Νέα διαρροή έρχεται να βάλει φωτιά στις φήμες
31 Μαΐου 2017 10:29
Assassin's Creed Origins: Η εμφάνιση και το όνομα του πρωταγωνιστή αποκαλύπτονται;

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο το άκρως αναμενόμενο νέο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed ήρθε ξανά στο προσκήνιο, με την φημολογία πραγματικά να οργιάζει εν όψει της E3 2017. Συγκεκριμένα, πέρα από ένα υποτιθέμενο teaser βίντεο που εμφανίστηκε στο Reddit και αποδείχθηκε πως είναι fake, τα φώτα της δημοσιότητας είδε μια νέα απεικόνιση του πρωταγωνιστή που αποκαλύπτει συγχρόνως και το όνομα του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Gamespot, το Facebook fan page Le Verità dell'Animus ανακάλυψε σε μεγάλο κατάστημα του εξωτερικού μια μπλούζα με το λογότυπο του Assassin’s Creed, όπου απεικονίζεται κατά πάσα πιθανότητα ο πρωταγωνιστής του πλέον επιβεβαιωμένου νέου παιχνιδιού της σειράς που φημολογείται πως θα φέρει τον υπότιτλο ‘Empire’ ή Origins. Η σιλουέτα του χαρακτήρα είναι σχεδόν ολόιδια με αυτή που είδαμε σε δύο ακόμη διαρροές, πριν μερικές εβδομάδες. Δίπλα από τον χαρακτήρα συναντάμε γραμμένο το ‘Ba Yek’ που πιθανότατα είναι το όνομα του και σίγουρα ταιριάζει με τις φήμες που κάνουν λόγο για αρχαία Αίγυπτο.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Game Director του Assassin's Creed IV: Black Flag που εργάζεται σε ένα παιχνίδι που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, έρχεται να βάλει λάδι στην φωτιά, γράφοντας στο Twitter του ‘Ωραίο μπλουζάκι’.

Αν όντως, μπλούζες και άλλα είδη προωθητικού υλικού, έχουν αρχίσει να φτάνουν στα καταστήματα, αυτό σημαίνει πως η αποκάλυψη του παιχνιδιού βρίσκεται πάρα πολύ κοντά. Είτε οι φήμες είναι αληθινές είτε όχι, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com ώστε να είστε ενήμεροι σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στη βιομηχανία που ήδη βρίσκεται στους ρυθμούς της μεγάλης έκθεσης, E3 2017.