Far Cry 5: Το πρώτο trailer και η ημερομηνία κυκλοφορίας

"Welcome to Sinner County" 
26 Μαΐου 2017 11:56
Far Cry 5: Το πρώτο trailer και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Πιστή στο ραντεβού της, η Ubisoft πραγματοποίησε την πλήρης αποκάλυψη του Far Cry 5. Ήδη είχαμε πάρει μια γεύση για το τρελό σκηνικό που θα αντικρίσουμε στο νεότερο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο μας μεταφέρει στην βορειοδυτική και αγροτική πλευρά της Αμερικής, από το εικαστικό του που αποκαλύφθηκε μερικά εικοσιτετράωρα πριν. Πλέον έχουμε και τα πρώτα in-game πλάνα από το παιχνίδι και συγκεκριμένα παρακάτω θα βρείτε το trailer της ανακοίνωσης, ένα developer diary με περισσότερες πληροφορίες απευθείας από την ομάδα ανάπτυξης και τρία βίντεο που παρουσιάζουν μερικούς από τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε.

Ολόκληρο το campaign του παιχνιδιού θα μπορεί να παιχτεί σε co-op και για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς δεν υπάρχει κάποιος προκαθορισμένος πρωταγωνιστής. Αντιθέτως, ο κάθε παίκτης θα μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του χαρακτήρα. Ο βασικός χαρακτήρας, με τον οποίο θα παίζουμε, έχει αναλάβει να συλλάβει τον Joseph Seed, ο οποίος είναι ο ηγέτης της οργάνωσης Project στο Eden’s Gate και είναι αυτός που φιγουράρει στο εικαστικό του τίτλου. Το παιχνίδι θα έχει επίσης και εναέριες μάχες, το κυνήγι και η συλλογή πόρων θα επιστρέψουν, ενώ θα συμπεριλαμβάνεται και ο map editor που είχαμε δει στους προηγούμενους τίτλους.

FC5 First Screenshots - Concept Art

Το Far Cry 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2018 για τα PS4, Xbox One και PC και θα υποστηρίζει πλήρως τα PS4 Pro και Project Scorpio. Οι κάτοχοι PS4 θα λάβουν δωρεάν ένα skin pack στην κυκλοφορία του παιχνιδιού. Περισσότερα για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο αναμένεται να μάθουμε στην E3 2017, οπού και θα αποκαλυφθούν τα πρώτα gameplay πλάνα.