GTA Online: Το νέο τεράστιο update έρχεται τον Ιούνιο και λέγεται Gunrunning

Πρώτες εικόνες και επίσημες πληροφορίες
26 Μαΐου 2017 07:48
GTA Online: Το νέο τεράστιο update έρχεται τον Ιούνιο και λέγεται Gunrunning

Μετά το "Lowriders" και το "Finance and Felony" update, η Rockstar Games συνεχίζει να υποστηρίζει με άφθονο νέο περιεχόμενο το GTA Online και έτσι ανακοίνωσε τη νέα μεγάλη ενημέρωση για τον εξαιρετικά δημοφιλή τίτλο της. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το Gunrunning που θα καταφθάσει στο παιχνίδι κάποια στιγμή μέσα τον Ιούνιο.

Το Gunrunning update εστιάζει στο παράνομο κύκλωμα λαθρεμπορίου όπλων του νότιου San Andreas. Διασκορπισμένα στο Blaine County θα είναι διάφορα υπόγεια καταφύγια, όπου θα πωλούνται και θα είναι έτοιμα να εφοδιαστούν με ακόμη περισσότερα όπλα, στρατιωτικά οχήματα και εξοπλισμό κατασκευής όπλων. Φυσικά, ως κάτοικοι του Los Santos, θα έχετε την δυνατότητα να επενδύσετε σε αυτή τη νέα επιχείρηση και διάφοροι υποχθόνιοι πελάτες είναι έτοιμοι να πληρώσουν πολλά χρήματα για τις υπηρεσίες σας.

Η Rockstar αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το Gunrunning update, τα τεράστια Mobile Operation Centers, τις αναβαθμίσεις στα όπλα και το βαθύ customization, τα νέα οχήματα και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα φέρει. Για την ώρα μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο σετ εικόνων που δόθηκε στην δημοσιότητα.