Το Red Dead Redemption 2 θα απουσιάζει από την Ε3 2017

Νέα διευκρίνηση από τον πρόεδρο της Take-Two
24 Μαΐου 2017 15:34
Το Red Dead Redemption 2 θα απουσιάζει από την Ε3 2017

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν μάθαμε πως τελικά το Red Dead Redemption 2 θα λάβει καθυστέρηση για τα μέσα του 2018. Τώρα, ο CEO της Take-Two έρχεται να μετριάσει της προσδοκίες μας και να διευκρινίσει πως δεν θα δούμε κανένα παιχνίδι του publisher και κατ’ επέκταση και της Rockstar Games στην E3 2017.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MCVUK, ο Strauss Zelnick δήλωσε:

Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εμάς. Δεν θα παρουσιάσουμε προϊόντα. Θα έχουμε μια εταιρική παρουσία στην E3 και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε εκεί. Θα συναντηθούμε με επενδυτές και θα συναντηθούμε φυσικά και με τον Τύπο, καθώς και με συνεργάτες λιανικής πώλησης. Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό σόου και είναι σημαντικό και για τη βιομηχανία, αλλά είναι πολύ σημαντικό και για εμάς ως η νούμερο τρία εταιρεία στο χώρο που θα είναι εκεί.

Αν και τελικά το Red Dead Redemption 2 θα απουσιάζει από την E3 2017, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο αναλυτικό μας άρθρο με όλα τα παιχνίδια που αναμένεται να δούμε στην μεγάλη έκθεση. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιοδήποτε νέο σχετικά με την επερχόμενη E3 2017.