Αυτό είναι το Mario + Rabbids: Kingdom Battle της Ubisoft

Άφθονες πληροφορίες και εικόνες διέρρευσαν στο διαδίκτυο
23 Μαΐου 2017 21:41
Αυτό είναι το Mario + Rabbids: Kingdom Battle της Ubisoft

Από όταν το Nintendo Switch ήταν ακόμη γνωστό με την κωδική του ονομασία NX, ακούμε, αλλά και σας έχουμε μεταφέρει φήμες εδώ στο Unboxholics.com σχετικά με έναν αποκλειστικό τίτλο από την Ubisoft που θα έφερνε τα Rabbids στον κόσμο του Mario. Με την E3 να πλησιάζει, η φημολογία κορυφώνεται και όπως επιτάσσει η παράδοση έχουμε σταδιακά και τις πρώτες διαρροές.

Έτσι, λοιπόν, τα φώτα της δημοσιότητας είδε η πρώτη εικόνα από το προαναφερθέν παιχνίδι που αποκαλύπτει πως το όνομα του είναι Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Πρόκειται για αποκλειστικό τίτλο του Nintendo Switch, ο οποίος θα έχει 8 διαφορετικούς playable χαρακτήρες. Θα βασίζεται στην εξερεύνηση και στο turned based combat σύστημα μάχης του. Το παιχνίδι κάνει χρήση της Snowdrop μηχανής γραφικών του Division, θα έχει τοπικό co-op για μέχρι και δύο παίκτες και το story mode του θα διαρκεί περίπου 20 ώρες. Ο τίτλος αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στην E3 και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Παρακάτω θα βρείτε τόσο το βασικό του εικαστικό, όσο και πέντε διαφάνειες από μια παρουσίαση του project που διέρρευσαν και αυτές και αποκαλύπτουν άφθονες πληροφορίες για το παιχνίδι.