Το GTA V ξεπέρασε τις 80 εκατομμύρια πωλήσεις

Έχουν χαλάσει τα φρένα για το παιχνίδι-φαινόμενο
23 Μαΐου 2017 12:12
Το GTA V ξεπέρασε τις 80 εκατομμύρια πωλήσεις

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Take-Two έκανε γνωστό πως το Grand Theft Auto V πλέον έχει ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση που είχαμε για τις πωλήσεις του ήταν τον Φεβρουάριο και από τότε, μέσα σε τρεις μήνες, το παιχνίδι πούλησε άλλα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο τίτλος συνεχίζει να προσελκύει και να εκπλήσσει νέο κοινό, ειδικά καθώς η εγκατεστημένη βάση του PlayStation 4 και του Xbox One συνεχίζει να μεγαλώνει.

Μάλιστα, ο Zelnick επισήμανε πως το 75% των πωλήσεων αφορά τις retail εκδόσεις και το 25% αυτές που πωλούνται στα ψηφιακά καταστήματα, ενώ τόνισε επίσης πως το Grand Theft Auto Online σημείωσε άλλον ένα “χρόνο-ρεκόρ”.

Το παιχνίδι-φαινόμενο της Rockstar Games κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 για τα Xbox 360 και PS3. Το 2014 κατέφθασε στα PS4 και Xbox One, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ήρθε το 2015. Παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια ο τίτλος συνεχίζει ασταμάτητος και κάθε εβδομάδα των βλέπουμε υψηλά στα UK Charts και αντίστοιχα κάθε μήνα στις αναφορές του NPD Group.