Φήμη: Η Square Enix αναπτύσσει sequel για μία τεράστια RPG σειρά της

Ετοιμάζεται το νέο Final Fantasy;
22 Μαΐου 2017 11:34
Φήμη: Η Square Enix αναπτύσσει sequel για μία τεράστια RPG σειρά της

Μία νέα ενδιαφέρουσα φήμη ξεκίνησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου για την Square Enix. Πιο συγκεκριμένα, στο ιαπωνικό site πρόσληψης ECareerFA, δημοσιεύθηκε μία διαφήμιση από ανώνυμη εταιρία που αναζητά έναν 2D καλλιτέχνη για μία "Super διάσημη RPG σειρά". Αργότερα στην διαφήμιση, αναφέρεται πως ο καλλιτέχνης θα δημιουργήσει τo εικαστικό "ενός αριθμημένου RPG τίτλου". Επίσης, θα εργαστεί σε concepts πόλεων, πεδίων, μπουντρουμιών και πολλά ακόμη.

Πιο αναλυτικά, περιγράφεται πως αυτή η εταιρία έχει δημιουργήσει τεράστια "RPGs" και έχει κυκλοφορήσει και online παιχνίδια. Επίσης, έχει μία ψηφιακή επιχείρηση ψυχαγωγίας που προσφέρει "υψηλής ποιότητας παιχνίδια." Ακόμη, η εταιρία διαθέτει μία επιχείρηση διασκέδασης στο Taito Station arcades (η Taito ανήκει στην Square Enix), μία εκδοτική επιχείρηση για manga και μία επιχείρηση αδειοδότησης, ακριβώς όπως η Square Enix.

Τέλος, το κερασάκι την τούρτα είναι η περιγραφή της τοποθεσίας του κτιρίου. Περιληπτικά, βρίσκεται στο Tokyo, ένα λεπτό από το Higashi-Shinjuku Station. Το κτίριο που βρίσκεται εκεί, όπως θα δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία, είναι αυτό της Square Enix.

Με βάση την παραπάνω φήμη μπορούμε να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα. Ίσως η παραγωγή του επόμενου κεφαλαίου στην διάσημη σειρά Final Fantasy να έχει ξεκινήσει ή ίσως η εταιρία να ετοιμάζει κάτι διαφορετικό. Όπως και να έχει, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε σίγουρα στο μέλλον. Εσείς πιο παιχνίδι πιστεύετε ότι αναπτύσσει η εταιρία; Λέτε να ετοιμάζει το Final Fantasy 16 ή κάτι άλλο; Πείτε μας στα σχόλια.