Destiny 2: Δεν είναι στα πλάνα το Nintendo Switch

Ο επικεφαλής του project δίνει απαντήσεις
19 Μαΐου 2017 13:25
Destiny 2: Δεν είναι στα πλάνα το Nintendo Switch

Μετά την αποκάλυψη του Destiny 2, μάθαμε πως εκτός από τις κονσόλες της Sony και της Microsoft, η νέα περιπέτεια των Guardians θα έρθει για πρώτη φορά και στα PC, αλλά με μία καθυστέρηση. Παρόλα αυτά, η Bungie δεν έχει προς το παρόν σχέδια για να μεταφέρει το δεύτερο κεφάλαιο και στη νέα κονσόλα της Nintendo, το Switch. Τα νέα έρχονται από το IGN, όπου ο projet lead, Mark Noseworthy, απαντά στο αν το Destiny 2 θα έρθει στο Nintendo Switch:

"Νομίζω πως δεν είναι ρεαλιστικό, δεδομένου ότι είμαστε ένα online-only παιχνίδι σωστά; Το Switch, επειδή είναι φορητό - και λατρεύω το Switch μου, έχω το Breath of the Wild εδώ, το έχω μαζί μου. Είναι απίθανο, αγαπώ την κονσόλα, αλλά από την άποψη το που βρίσκεται, δεν θέλω αφήσω σε κανέναν την ιδέα, όπως "είναι κάτι που θα εξετάσουμε, ίσως το επόμενο έτος". Δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή σχέδια για το Switch".

Το Destiny 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One. Η PC έκδοση θα έρθει αργότερα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής το πότε ακριβώς.