Φήμη: Διέρρευσε η πρώτη in-game εικόνα του Red Dead Redemption 2

Οργιάζουν οι φήμες πριν την E3
10 Μαΐου 2017 19:18
Φήμη: Διέρρευσε η πρώτη in-game εικόνα του Red Dead Redemption 2

Η E3 2017 απέχει μόλις ένα μήνα και οι φήμες έχουν αρχίσει να οργιάζουν. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε το Red Dead Redemption 2. Συγκεκριμένα στο διαδίκτυο φαίνεται πως διέρρευσε η πρώτη in-game εικόνα από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της Rockstar Games. Η εικόνα εμφανίστηκε στο gtaforums.com και αν και μοιάζει να είναι πρόχειρα τραβηγμένη από κάμερα και σχετικά χαμηλής ανάλυσης, προσφέρει μια πρώτη ματιά στον άκρως εντυπωσιακό τεχνικό τομέα του τίτλου. Δείτε την σχετική εικόνα παρακάτω.

 

Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο η εικόνα να μην είναι αληθινή, αλλά το γεγονός να την έχει πλαστογραφήσει κάποιος φαντάζει λιγότερο πιθανό, μιας και η φωτογραφία βρίθει λεπτομερειών. Παράλληλα, παρακάτω μπορείτε να δείτε πως η στάση του χαρακτήρα που απεικονίζεται είναι ίδια με αυτή ενός χαρακτήρα από το επίσημο teaser trailer.

Το Red Dead Redemption 2 αναμένεται εντός του 2017 για το PS4 και το Xbox One.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 12/5/2017 12:35 πμ]

Πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε και επίσημα από τον publisher DJ2, πως η υποτιθέμενη πρώτη in-game φωτογραφία του Red Dead Redemption 2 που έκανε το γύρο του διαδικτύου, δεν ανήκει στο επερχόμενο παιχνίδι της Rockstar, αλλά σε έναν MMO τίτλο με θεματολογία Άγριας Δύσης και ονομασία Wild West Online. Ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε παρακάτω, δείχνει τρομερά προσεγμένος, γι’ αυτό άλλωστε και ξεγέλασε εύκολα το κοινό. Το σίγουρο είναι πως αν πρόκειται για κίνηση από του ίδιους τους developers του παιχνιδιού, τότε σίγουρα μιλάμε για ταλαντούχο τμήμα marketing. Το project είναι φιλόδοξο και αναμένεται να ζητήσει $250,000 στο Kickstarter στο τέλος του μήνα, με stretch goals που φτάνουν μέχρι και τα 1.75 εκατομμύρια.