Το νέο Need for Speed είναι γεγονός και αυτή είναι η πρώτη εικόνα

Ο τίτλος θα "γκαζώσει" μέσα στο 2017
09 Μαΐου 2017 17:02
Το νέο Need for Speed είναι γεγονός και αυτή είναι η πρώτη εικόνα

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Need for Speed αναπτύσσεται και πως θα το βλέπαμε μέσα στο 2017. Η Electronic Arts και η Ghost Games, μόλις έναν μήνα πριν την φετινή Ε3, μοιράστηκαν μία φωτογραφία καθώς και μερικές πληροφορίες για το νέο Need for Speed 2017.

Ακόμη, επιβεβαίωσαν πως ο τίτλος όχι μόνο θα αποκαλυφθεί σύντομα, αλλά έχει και ως παράθυρο κυκλοφορίας το 2017. Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν του νέου παιχνιδιού το θέλουν να έχει μια offline single-layer εμπειρία και τα εξής:

"Η παραμετροποίηση θα έχει δυνατότερο ρόλο από ποτέ. Θα υπάρχουν αστυνόμοι και κυνηγητά με την αστυνομία και ο κόσμος όχι μόνο θα είναι οπτικά όμορφος, αλλά θα σας προσφέρει και περισσότερο χώρο για να κάνετε τα πράγματα που επιθυμείτε. Τέλος, η εταιρία σεβάστηκε το feedback των θαυμαστών της σειράς από το προηγούμενο Need for Speed που κυκλοφόρησε το 2015 και αναφέρει πως το νέο κεφάλαιο δεν θα χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ, με την δυνατότητα παύσης του παιχνιδιού να είναι και πάλι διαθέσιμη".

Τέλος, η ίδια πρόσθεσε πως θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι της στα πλαίσια του EA Play 2017, που λαμβάνει χώρα από τις 10 μέχρι και τις 12 Ιουνίου.