Φήμη: Νέα εικόνα από το Assassin's Creed Origins

Νέες πληροφορίες από τις ασταμάτητες διαρροές
09 Μαΐου 2017 15:07
Φήμη: Νέα εικόνα από το Assassin's Creed Origins

Η αποκάλυψη του νέου Assassin’s Creed φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών, μιας και οι διαρροές δεν έχουν τελειωμό. Μόλις πριν μερικά εικοσιτετράωρα σας ενημερώσαμε πως το παιχνίδι ενδέχεται να επισκεφθεί και την Ελλάδα, μαζί με διάφορες ακόμη πληροφορίες για την ανοιχτή δομή του και τους δύο πρωταγωνιστές του.

Λάδι στην φωτιά έρχεται να βάλει τώρα ένας χρήστης του Reddit που ενδεχομένως δημοσίευσε μια νέα εικόνα από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο. Δείτε την παρακάτω.

Τον Φεβρουάριο σας είχαμε ενημερώσει για άλλη μια εικόνα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και φημολογείται πως προέρχεται από το Assassin's Creed Origins/Empire. Ο χαρακτήρας που φιγουράρει και στις δύο εικόνες φαίνεται να είναι ο ίδιος, με αντίστοιχο μάλιστα εξοπλισμό. Είναι σχεδόν βέβαιο πως και οι δύο εικόνες αφορούν το ίδιο παιχνίδι.

Ο χρήστης που δημοσίευσε την παραπάνω εικόνα έκανε μάλιστα γνωστό πως στο παιχνίδι δουλεύει η πλειοψηφία της βασικής ομάδας του Assassin’s Creed IV: Black Flag και πως κατά τη γνώμη του θα ικανοποιήσει τους περισσότερους fans. Είναι μια μίξη μεταξύ των παραδοσιακών Assassin’s Creed και του Assassin’s Creed  IV. Ανέφερε πως θα υπάρχει ιστορία στο παρόν, ταυτόχρονα με τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται στην αρχαία Αίγυπτο. Όπως δείχνει και η εικόνα, η θάλασσα για άλλη μια φορά θα παίξει σημαντικό ρόλο και η Anvil Engine, που βασίζονται τα παιχνίδια της σειράς, έχει δεχθεί πολλές αλλαγές για να κάνει την εναλλαγή από ξηρά σε θάλασσα όσο πιο ομαλή γίνεται. Τέλος, επισήμανε πως η Ubisoft θα πει περισσότερα στο τέλος του μήνα, ενώ η πλήρης αποκάλυψη θα λάβει χώρα στην E3 2017.

Όπως με κάθε άλλη φήμη σας προτρέπουμε να λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη.

[ENHΜΕΡΩΣΗ 19:45] Την αυθεντικότητα της φωτογραφίας επιβεβαιώνουν και οι έγκυρες πηγές του Eurogamer, σημειώνοντας πως δεν θα αργήσουμε να δούμε την αποκάλυψη του στην Ε3.