Φήμη: Το Far Cry 5 πάει στην Άγρια Δύση

Από την προϊστορία στην Αμερική του 19ου αιώνα
08 Μαΐου 2017 13:55
Φήμη: Το Far Cry 5 πάει στην Άγρια Δύση

Η E3 2017 απέχει πλέον λιγότερο από ένα μήνα και η φημολογία σχετικά με τα νέα παιχνίδια που θα ανακοινωθούν, έχει αρχίσει να οργιάζει. Μια νέα σειρά φημών, λοιπόν, θέλει το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Far Cry να μεταφέρει τους παίκτες στην Αμερική του 19ου αιώνα, στην Άγρια Δύση.

Τα στοιχεία που απαρτίζουν τη φήμη είναι πολλά, όποτε ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Αρχικά η ιστοσελίδα Great Falls Tribune ανέφερε πως μια τοπική εκκλησία σε ένα βορειοανατολικό λιβάδι της αμερικάνικης πολιτείας Μοντάνα θα εμφανίζεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, ο Jeff Guillot δήλωσε πως είναι για ένα sequel ενός υπάρχοντος παγκόσμιου franchise. Πρόκειται για τον ίδιο παραγωγό που ευθύνεται για ένα αντίστοιχο live action trailer του Far Cry Primal.

Το μυαλό πολλών πήγε στο Red Dead Redemption 2, αλλά ο γνωστός συντάκτης του Kotaku, Jason Schreier, που ευθύνεται για αμέτρητες διαρροές και είναι γνωστός για τις έγκυρες πληροφορίες του, μιλώντας στο NeoGAF άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται για το επόμενο Far Cry.

Το ενδιαφέρον είναι πως στις αρχές του 2015, η Ubisoft είχε διεξάγει μια έρευνα αναζητώντας το επόμενο σκηνικό του Far Cry, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Στην συγκεκριμένη έρευνα υπήρχε μεταξύ άλλων και η επιλογή ενός γουέστερν σκηνικού.

Όπως κάνουμε κάθε φορά με τις φήμες, σας προτρέπουμε να λάβετε υπόψιν τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη. Αν η Ubisoft όντως σκοπεύει να μεταφέρει την σειρά από την Λίθινη Εποχή στην Άγρια Δύση, τότε αυτό θα το μάθουμε με βεβαιότητα πολύ σύντομα.