Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου God of War;

Φουντώνουν εκ νέου οι φήμες
05 Μαΐου 2017 13:44
Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου God of War;

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως είναι πολύ πιθανό το νέο God of War που ετοιμάζει το Santa Monica Studio της Sony να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του στον Kratos ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το God of War και δίπλα μέσα σε παρένθεση το έτος 2017.

Τώρα οι φήμες έρχονται να φουντώσουν εκ νέου, από το πορτογαλικό κατάστημα Gaming Replay. Το εν λόγω κατάστημα ανάρτησε στην ιστοσελίδα του μια καταχώρηση για το νέο God of War, όπου αναφέρεται ως ημερομηνία κυοφορίας η 14η Σεπτεμβρίου του 2017. Δηλαδή, λίγες μέρες μετά το Destiny 2 της Bungie που καταφθάνει στις 8 του μήνα.

Πρόκειται για ένα χρονικό πλαίσιο που βλέπουμε πολύ συχνά μεγάλες κυκλοφορίες και που ταιριάζει με την φημολογία που είχε ξεκινήσει από τον voice actor του Kratos. Ωστόσο, όπως με κάθε φήμη σας προτρέπουμε να λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη.

Το God of War είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην E3 2016 και με την μεγάλη έκθεση να απέχει μόλις ένα μήνα, σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι πολύ σύντομα.