Τo Phantom Dust HD εμφανίζεται ξανά σε νέο gameplay 19 λεπτών

Μετά από αρκετούς μήνες σιωπής μαθαίνουμε νέες πληροφορίες
04 Μαΐου 2017 12:09
Τo Phantom Dust HD εμφανίζεται ξανά σε νέο gameplay 19 λεπτών

Η παράξενη περίπτωση του Phantom Dust έρχεται και πάλι στην επιφάνεια ύστερα από πολλούς μήνες όπου η Microsoft τήρησε και πάλι "σιγή ιχθύος" για την επανακυκλοφορία του τίτλου. Σήμερα, μέσα από το Polygon, η Microsoft έφερε στο προσκήνιο την επανακυκλοφορία του Phantom Dust στα Xbox One και PC, με ένα χορταστικό gameplay video 19 λεπτών, το οποίο  μάλιστα φέρει και σχολιασμό από τον creative director των Microsoft Studios, Adam Isgreen. 

Όπως αποκαλύπτει, η μεγαλύτερη αλλαγή στο Phantom Dust HD είναι πως μεταβαίνει από 4:3 σε 16:9 aspect ratio και native ανάλυση. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο τίτλος θα τρέχει στη native ανάλυση της κάθε οθόνης, π.χ. 1080p native στο Xbox One ή σε 4Κ στο PC, επομένως και τα assets θα τρέχουν στην ίδια ανάλυση, αν και δεν έχουν υποστεί περαιτέρω βελτιώσεις. 

Επίσης, έγιναν αλλαγές στο single-player του τίτλου και συγκεκριμένα όσον αφορά τις πρώτες ώρες του, οι οποίες στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα σχολαστικές και πολλοί το παρατούσαν. Οι αλλαγές έγιναν προς τέρψιν του gameplay και για να ασχοληθούν οι παίκτες με τους μηχανισμούς και το μοναδικό μηχανισμό χτισίματος του deck. Όπως είπε ο Isgreen, αν αποτύχετε τρεις φορές σε μια αποστολή, θα μπορείτε να κάνετε skip και από τη μια θα παίρνετε τα rewards κανονικά, απλά θα χάνετε κάποια achievements. Έτσι, θα μπορούν περισσότεροι να απολαύσουν την ιστορία του Phantom Dust χωρίς να αγχώνονται για το gameplay. 

Περισσότερα για την επανακυκλοφορία του Phantom Dust στο video που ακολουθεί. Ακόμη, όμως, δεν δόθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας.