Φήμη: Το Modern Warfare Remastered έρχεται αυτόνομο το καλοκαίρι

Κατάστημα αποκαλύπτει την standalone retail κυκλοφορία του
02 Μαΐου 2017 10:26
Φήμη: Το Modern Warfare Remastered έρχεται αυτόνομο το καλοκαίρι

Μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος για να προμηθευτεί κανείς το Modern Warfare Remastered ήταν να αγοράσει κάποια από τις premium εκδόσεις του Call of Duty: Infinite Warfare. Η Activision περίπου ένα χρόνο μετά δεν έχει αναφέρει ποτέ επίσημα κάτι για standalone κυκλοφορία, αλλά όπως φαίνεται ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και αυτόνομα, αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως παρατήρησε η ιστοσελίδα Charlie Intel, το γνωστό κατάστημα ενοικίασης παιχνιδιών της Αμερικής, GameFly, ανάρτησε κατά λάθος στην ιστοσελίδα δυο καταχωρήσεις για το Modern Warfare Remastered, οι οποίες αφαιρέθηκαν σχετικά γρήγορα. Η πρώτη καταχώρηση αφορούσε την έκδοση του PS4 με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 20 Ιουνίου, ενώ η δεύτερη καταχώρηση αφορούσε την έκδοση του Xbox One με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 20 Ιουλίου. Πρόκειται για την ίδια διαφορά 30 ημερών που είχαν οι κάτοχοι της κονσόλας της Sony που είχαν προμηθευτεί την Legacy Edition του Call of Duty: Infinite Warfare.

Αν και έχουμε να κάνουμε με φήμη, μια αυτόνομη κυκλοφορία για το Call of Duty: Modern Warfare Remastered ήταν αναμενόμενη και σίγουρα το καλοκαίρι που οι πωλήσεις του Infinite Warfare θα έχουν μειωθεί αρκετά, είναι μια καλή περίοδος για την Activision.