Η 343 Industries ζητά συγνώμη για το Halo 5

Αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε στο campaign
27 Απριλίου 2017 06:50
Η 343 Industries ζητά συγνώμη για το Halo 5

Σε μια μεγάλη σε έκταση συνέντευξη στο νέο τεύχος του GamesTM περιοδικού, ο franchise director του Halo, Frank O'Connor και η Kiki Wolfkill από την 343 Industries αναφέρθηκαν στα λάθη που έκανε η ομάδα με το campaign του Halo 5: Guardians και στην αυστηρή κριτική που δέχθηκαν για το καταστροφικό launch του Halo: The Master Chief Collection. Μάλιστα, πέρα από την συγνώμη για τα λάθη του Halo 5, η 343 υπόσχεται ένα Halo 6 που θα εστιάζει ξανά στον Master Chief.

Ακολουθούν μερικά ενδιαφέροντα αποσπάσματα της συνέντευξής τους:

Ακούσαμε πολλά παράπονα για την αφήγηση στο Halo 5, αλλά ήταν απολύτως αναμενόμενο. Συνειδητοποιήσαμε πολύ καλά ότι ο κόσμος ήθελε την ιστορία του Master Chief στο Halo 5.

Σίγουρα προωηθήσαμε το Halo 5 με έναν τρόπο που ελπίζαμε ότι θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αλλά για μερικούς οπαδούς και σίγουρα για τους οπαδούς του Master Chief, ήταν μεγάλη απογοήτευση γιατί ήθελαν περισσότερο Chief στο παιχνίδι. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα.

Ο όγκος των ‘Δώστε μας περισσότερο Master Chief’ μυνημάτων στο τέλος του Halo 5 ήταν σημαντικός και έτσι νομίζω πως ότι τώρα είναι ακόμη πιο σημαντικός από όσο ήταν ποτέ, τουλάχιστον για το franchise μας.

Σχετικά με το Halo 6:

Αντί να εστιάσουμε στο να φέρουμε νέους χαρακτήρες στον κόσμο και να επεκτείνουμε τους playable χαρακτήρες, έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο ρεαλιστικό και συναρπαστικό και θα έλεγα και πιο διασκεδαστικό για τους παίκτες που θα δουν τον Master Chief στο μέλλον, όπως ακριβώς ζήτησαν.

Αυτές τις γιορτές δεν θα κυκλοφορήσουμε κάποιο τεράστιο AAA παιχνίδι, οπότε είναι μια χρονιά που μπορούμε να βάλουμε κάτω τα κεφάλια μας και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα μεγάλα πράγματα.