Πώς το WWII μοιάζει με το πρώτο Call of Duty;

Μια μεγάλη αλλαγή για την σειρά έπειτα από 12 χρόνια
27 Απριλίου 2017 06:29
Πώς το WWII μοιάζει με το πρώτο Call of Duty;

Η Activision έχει ήδη αναφέρει πολλές φορές, πως με το Call of Duty: WWII η σειρά θα επιστρέψει στις ρίζες της. Όπως φαίνεται δεν θα έχουμε μόνο την επιστροφή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά θα αλλάξουν ριζικά και μερικοί ζωτικής σημασίας gameplay μηχανισμοί. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Polygon, ο συνιδρυτής της Sledgehammer Games, Glen Schofield, μιλώντας στο Polygon, άφησε να εννοηθεί πως η αυτόματη αποκατάσταση της υγείας του παίκτη θα απουσιάζει.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του:

Θα πρέπει να ανησυχείτε για την κάθε σφαίρα. Δε θα είστε υπερήρωες. Δεν θα μπορείτε να στέκεστε απλώς εκεί και να τρώτε εφτά σφαίρες, να σκύβετε και μετά να πυροβολείτε ξανά. Είναι αναζωογονητικό που ασχολούμαστε με νεοσύλλεκτους που δεν είναι πρώτης τάξης πολεμιστές, για να δείξουμε ακριβώς αυτή την ευπάθεια. Είναι αφελείς. Ήταν μια πολύ ωραία πρόκληση που δημιουργήσαμε αυτό το διαφορετικό είδος gameplay.

Για την ιστορία το health-regeneration είναι κάτι που συναντάμε σε όλα τα παιχνίδια της σειράς εδώ και 12 χρόνια, δηλαδή από το Call of Duty 2 και μετά. Αντιθέτως, το πρώτο COD ήταν το μοναδικό που δεν ενσωμάτωνε τον συγκεκριμένο μηχανισμό και αντ'αυτού για να αποκαταστήσουν την υγεία τους, οι παίκτες έπρεπε να βρουν κάποιο health pack.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Call of Duty: WWII θα βρείτε εδώ.

Tags: