Call of Duty: WWII | Το πρώτο trailer καθηλώνει με το χάος του Β’ Παγκοσμίου

Η επική επιστροφή στις ρίζες
26 Απριλίου 2017 16:58
Call of Duty: WWII | Το πρώτο trailer καθηλώνει με το χάος του Β’ Παγκοσμίου

Πιστή στο ραντεβού της, η Activision πραγματοποίησε την πλήρης αποκάλυψη του άκρως αναμενόμενου Call of Duty: WWII. Μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο εκρηκτικό trailer από τον τίτλο της Sledgehammer Games, υπεύθυνη για τα Advanced Warfare και Modern Warfare 3.

Όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομα του, το Call of Duty: WWII μεταφέρει τους παίκτες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε διάφορες τοποθεσίες του, στην Νορμανδία, στην Γαλλία και το Βέλγιο. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι εξιστορεί μια ιστορία αδιάσπαστης αδελφότητας, όπου κοινοί άνδρες παλεύουν μαζί για να διατηρήσουν την ελευθερία τους σε έναν τυραννικό κόσμο. Μπορείτε να περιμένετε την κινηματογραφική blockbuster αίσθηση που είναι συνυφασμένη με την σειρά και έναν εντυπωσιακό τεχνικό τομέα. Το cast του παιχνιδιού θα πλαισιώνουν οι Josh Duhamel, Jonathan Tucker και Jeffrey Pierce.

CoD: WWII - First Screens

Ο τίτλος φέτος πέρα από ένα προσγειωμένο στο έδαφος multiplayer, θα δει και την προσθήκη ενός co-op mode που θα αφηγείται μια εξ’ ολοκλήρου νέα ιστορία. Περισσότερα για το multiplayer αναμένεται να μάθουμε στην ερχόμενη E3 2017.

Το Call of Duty: WWII αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.