Χάνουν το 2017 τα Final Fantasy VII Remake και Kingdom Hearts 3;

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Square Enix
26 Απριλίου 2017 05:30
Χάνουν το 2017 τα Final Fantasy VII Remake και Kingdom Hearts 3;

Όπως φαίνεται οι ελπίδες να έχουμε στα χέρια μας κάποιο από τα Final Fantasy VII Remake ή Kingdom Hearts 3 μέσα στο 2017,  ολοένα και λιγοστεύουν.

Συγκεκριμένα, η Square Enix για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για κανένα από τα δύο projects. Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο έγγραφο με προορισμό τους διάφορους επενδυτές, η εταιρία μοιράστηκε τις μεγάλες κυκλοφορίες της που βρίσκονται στον ορίζοντα για το οικονομικό έτος 2018 που ξεκινά τον Απρίλιο, αλλά και στο πιο μακρινό μέλλον.

Παιχνίδια όπως το Dragon Quest XI αναγράφεται πως θα καταφθάσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2017, ενώ για το Final Fantasy XII: The Zodiac Age αναφέρεται η τελική ημερομηνία διάθεσης του που ήταν ήδη γνωστή. Το αξιοσημείωτο είναι πως για τα Final Fantasy VII Remake και Kingdom Hearts 3 δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά σε ημερομηνία κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι ενδεχομένως θα χάσουν το οικονομικό έτος 2018 και θα έρθουν κάποια στιγμή στο μέλλον, αρά θα χάσουν και το 2017 ως ημερολογιακό έτος.

Σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του director και των δύο παιχνιδιών, Tetsuya Nomura, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς πως το πιο πιθανό είναι πως και τα δύο παιχνίδια θα έρθουν το συντομότερο μέσα στο 2018.