Η Rockstar βάζει φρένο στο Red Dead Redemption mod για το GTA V

Άγρια δύση και PC δεν πάνε τελικά μαζί...
24 Απριλίου 2017 17:14
Η Rockstar βάζει φρένο στο Red Dead Redemption mod για το GTA V

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για το Red Dead Redemption V, ένα φιλόδοξο mod που ήθελε να φέρει την Άγρια Δύση του Red Dead Redemption στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω του Grand Theft Auto V. Μόλις μερικές εικόνες από το mod είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η ομάδα πίσω από την ανάπτυξή του υποσχέθηκε πως θα αναρτούσε το πρώτο trailer στις 21 Απριλίου.

Η ανυπομονησία της κοινότητας του GTA ήταν εμφανής και το project κατάφερε να τραβήξει την προσοχή πριν την δημοσίευση του πρώτου του trailer. Το trailer όπως ανέβηκε, έτσι κατέβηκε, με την Rockstar/Take-Two να αναλαμβάνουν αστραπιαία δράση. Ο επικεφαλής του project, Mr. Leisurewear, δήλωσε στα gtaforums:

Ξέρω πως είναι ένα δύσκολο χάπι για να το καταπιεί κανείς, αλλά όπως ίσως έχετε παρατηρήσει επικοινώνησαν μαζί μας και δυστυχώς πρέπει να σας πούμε πως σταματάμε αυτό το project.

Οπότε σας ευχαριστούμε, ήμασταν όλοι τόσο χαρούμενοι που το βλέπαμε όλο αυτό, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί, συγγνώμη.

Φαίνεται τελικά πως άγρια δύση και PC...δεν πάνε μαζί, αφού προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα ούτε για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Red Dead Redemption 2 στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.