Teaser trailer για το νέο παιχνίδι του δημιουργού του Assassin’s Creed

Το Ancestors: The Humankind Odyssey αποκαλύπτεται
23 Απριλίου 2017 22:54
Teaser trailer για το νέο παιχνίδι του δημιουργού του Assassin’s Creed

Πρόσφατα ο Patrice Desilets, γνωστός για τον ρόλο του ως creative director στα Assassin's Creed, Assassin's Creed II και Assassin's Creed: Brotherhood, αποκάλυψε ένα νέο teaser trailer από το νέο του παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Ancestors: The Humankind Odyssey, το οποίο είναι μια περιπέτεια τρίτου προσώπου που θα μας μεταφέρει 10 εκατομμύρια χρόνια πίσω.

Μέχρι πρότινος, είχε ανακοινωθεί πως ο τίτλος θα ακολουθούσε την επεισοδιακή δομή, κάτι που πλέον έχει αλλάξει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Desilets, το παιχνίδι είναι πλέον μεγαλύτερο. Έχει έναν πιο μεγάλο κόσμο που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να πουν τις δικές τους ιστορίες. Θα μπορούμε να δημιουργήσουμε τους δικούς μας προγόνους και ενδεχομένως να αντικρίσουμε μια ιστορία διαφορετική από αυτή που ισχυρίζεται η επιστήμη. Παρακάτω ακολουθεί το εν λόγω trailer του τίτλου.

Για την ιστορία, έπειτα από την αποχώρηση του από την Ubisoft, ο Desilets ίδρυσε την Panache, το 2014. Πέρα από το Ancestors: The Humankind Odyssey η ομάδα του εργαζόταν και στο 1666, ένα project που πλέον βρίσκεται “στον πάγο”.