Ranked match στην Dota 2 πλέον μόνο με τον αριθμό του τηλεφώνου σας

Σημαντικές αλλαγές από την Valve
21 Απριλίου 2017 14:50
Ranked match στην Dota 2 πλέον μόνο με τον αριθμό του τηλεφώνου σας

Ένα φορτωμένο με αλλαγές patch έλαβε χτες το Dota 2, το οποία αλλάζει ριζικά το matchmaking σύστημα του δημοφιλούς MOBA τίτλου. Συγκεκριμένα, πλέον οι παίκτες που επιθυμούν να παίζουν ranked παιχνίδια θα πρέπει να προσθέσουν στον λογαριασμό τους, τον αριθμό του κινητό τους τηλεφώνου. Έχετε, λοιπόν, περιθώριο μέχρι τις 4 Μαΐου για να προσθέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας, μέχρι οι αλλαγές να οριστικοποιηθούν.

Η Valve ελπίζει με αυτό τον τρόπο να αντιμετωπίσει τους παίκτες που με πολλαπλούς λογαριασμούς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το μέχρι πρότινος matchmaking σύστημα. Για παράδειγμα πολλοί παίκτες υψηλού επιπέδου, δημιουργούσαν νέους λογαριασμούς για να παίζουν ενάντια στους αρχάριους, κάνοντας τη ζωή των άπειρων παικτών δυσκολότερη.

Παράλληλα, η εταιρία προέβη σε bans πολλών bot accounts και απενεργοποίησε το ranked matchmaking για την Νότια Αφρική, την Ινδία και το Ντουμπάι, καθώς πολλοί εκμεταλλεύονταν τον χαμηλό αριθμό παικτών σε αυτές τις περιοχές με διάφορους τρόπους. Επιπροσθέτως, στο παιχνίδι προστέθηκε ξανά και το solo queue που ζητήσουμε εδώ και καιρό η κοινότητα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Matchmaking Update στην επίσημη ιστοσελίδα της Dota 2.

Tags: