Το Code Vein αποκαλύπτεται και επίσημα

Πρώτο φωτογραφικό υλικό από το νέο παιχνίδι της Bandai Namco
20 Απριλίου 2017 11:00
Το Code Vein αποκαλύπτεται και επίσημα

Μετά το tease των προηγούμενων ημερών, η Bandai Namco, όπως είχε υποσχεθεί σήμερα αποκάλυψε περισσότερα για το Code Vein, το νέο JRPG παιχνίδι που αναπτύσσεται από την ομάδα του God Eater. Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε με ένα σετ φωτογραφιών που θα βρείτε και παρακάτω.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στο μέλλον όπου όλα έχουν καταστραφεί. Οι παίκτες λαμβάνουν τον ρόλο των Revenants, βαμπίρ που διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες και θέλουν να μάθουν την αλήθεια που κρύβει ο κόσμος μαζί με τους συμμάχους τους. Το “Vein” είναι η ονομασία μιας μυστικής κοινωνίας που θα συναντήσει ο παίκτης στο ταξίδι του και θα τον συνοδεύσει στην αναζήτηση της αλήθειας. Οι Revenants, έχουν πρόσβαση σε κάτι που ονομάζεται “Blood Veils”, τα οποία το δελτίο Τύπου περιγράφει ως καλώδια συσκευών ικανά να “στραγγίξουν” το αίμα των εχθρών σας. Αυτό το αίμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τις ικανότητες σας.

Το Code Vein αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 σε όλες τις οικιακές κονσόλες, χωρίς η εταιρία να εξακριβώσει ποιες ακριβώς. Παρακάτω θα βρείτε και το αντίστοιχο σετ φωτογραφιών.

View post on imgur.com