Στα 2.4 εκατομμύρια οι πωλήσεις του Nintendo Switch

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Superdata
17 Απριλίου 2017 14:33
Στα 2.4 εκατομμύρια οι πωλήσεις του Nintendo Switch

Η ερευνητική εταιρία Superdata που ασχολείται κυρίως με την αγορά των βιντεοπαιχνιδιών, δημοσίευσε εκ νέου εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις του Nintendo Switch. Έτσι, λοιπόν φαίνεται πως ο ιαπωνικός κολοσσός έχει πουλήσεις περίπου 2.4 εκατομμύρια υβριδικά συστήματα. Μάλιστα η ερευνητική εταιρία αύξησε τις προβλέψεις για τις πωλήσεις του Switch μέσα στο 2017, τονίζοντας πως το Switch έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες. Η προηγούμενη πρόβλεψη ήθελε τη Nintendo να πουλά 5 εκατομμύρια Switch κονσόλες μέσα στο έτος, νούμερο που τώρα ανέβηκε στα 7.2 εκατομμύρια.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του CEO της Superdata, Joost Van Dreunen:

Η Nintendo αποδίδει παραπάνω από τις όποιες προσδοκίες, πράγμα που υποδηλώνει ότι τουλάχιστον για την ώρα είναι σε καλό δρόμο για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Η τρέχουσα λίστα επερχόμενων τίτλων δείχνει εντυπωσιακή και περιμένουμε τα Mario Kart 8 Deluxe (τέλη Απριλίου) και το Splatoon 2 (Ιούλιος) να τα πάνε πολύ καλά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αν και δεν έχουμε να κάνουμε με επίσημα νούμερα, η Nintendo φαίνεται πως διαγράφει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή αρχή με το Switch που έκανε ντεμπούτο-ρεκόρ στην Αμερική και με το νέο Zelda που ξεπέρασε το 100% attach ratio.