Το Uncharted: The Lost Legacy μπορεί να ξεπερνά τις 10 ώρες

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Naughty Dog
10 Απριλίου 2017 12:09
Το Uncharted: The Lost Legacy μπορεί να ξεπερνά τις 10 ώρες

Το Uncharted: The Lost Legacy ενδέχεται να ξεπερνά σε διάρκεια τις 10 ώρες, όπως άφησε να εννοηθεί από την Arne Mayer, director of communications της Naughty Dog. Συγκεκριμένα, μετά την βράβευση του Uncharted 4: A Thief’s End στα BAFTA Awards 2017, η Mayer μιλώντας στο IBTimes UK δήλωσε:

Πριν από χρόνια, όταν μας έκαναν την ερώτηση αν θα δημιουργούσαμε ποτέ κάποιο single player expansion για τα Uncharted πάντα λέγαμε πως ‘δεν έχουμε την αυτοσυγκράτηση για να το κάνουμε αυτό’. Αν προσπαθούσαμε να το κάνουμε, θα δημιουργούσαμε ένα ολόκληρο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα μπορούσαμε, ας πούμε, να περιορίσουμε και να συγκρατήσουμε τους εαυτούς μας και αυτό συνέβη και σε αυτή τη περίπτωση. Όταν συζητούσαμε σχετικά με την ιστορία, πάντα προέκυπτε ένα παιχνίδι που ήταν περισσότερες από δέκα ώρες και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως όλα όσα είπαμε είναι αληθινά και δεν θα μπορούσαμε τελικά να το κρατήσουμε μικρό.

Για την ιστορία, το Uncharted: The Lost Legacy είχε ξεκινήσει ως ένα τυπικό πακέτο επέκτασης του Uncharted 4. Ωστόσο, οι διαστάσεις του project αυξήθηκαν σε τέτοιο βαθμό που η ομάδα αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα αυτόνομο παιχνίδι που θα φτάσει κανονικά στα ράφια των καταστημάτων, αποκλειστικά για το PS4 και το PS4 Pro.