Γιατί είναι δύσκολο το Overwatch να έρθει στο Nintendo Switch

Ο Jeff Kaplan της Blizzard εξηγεί
09 Απριλίου 2017 11:50
Γιατί είναι δύσκολο το Overwatch να έρθει στο Nintendo Switch

Το Overwatch αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα shooting παιχνίδια για την τωρινή γενιά με πλατφόρμες κυκλοφορίας τα PS4, Xbox One και PC. Με την σκέψη αυτή στο μυαλό, αρκετοί fans του παιχνιδιού ρωτούν αν το παιχνίδι της Blizzard θα καταφέρει να δει ένα port στο νέο Nintendo Switch. Ο director του Overwatch, Jeff Kaplan, είχε δηλώσει τον προηγούμενο μήνα πως το να μεταφέρει η εταιρία το παιχνίδι στο Switch είναι μία πρόκληση για αυτή, αλλά παραμένουν ανοιχτόμυαλοι.

Τα νέα από ότι φαίνεται αυτή την φορά δεν είναι τόσο ευχάριστα, καθώς, σε νέα του δήλωση στο Express Online ο Kaplan δήλωσε τα εξής:

“Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι πως ήδη έχουμε στοχεύσει τα ελάχιστα specs με ένα τρόπο που θα πρέπει να επανεξετάσουμε την απόδοση και πώς να προσεγγίσουμε την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Και επιπλέον, είναι ήδη μία πρόκληση να συντηρείς τρεις πλατφόρμες και να διαθέτεις ταυτόχρονα patch, κάτι το οποίο έχουμε επιτέλους καταφέρει”.

Με βάση τα παραπάνω, από ότι φαίνεται μία Nintendo Switch έκδοση για το Overwatch είναι κάτι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο για την εταιρία. Εσείς θα θέλατε να δείτε το δημοφιλές shooting παιχνίδι της εταιρίας στη νέα κονσόλα της Nintendo; Πείτε μας στα σχόλια.