Πώς το Xbox Scorpio θα βελτιώνει όλα τα παιχνίδια του Xbox One

Όλα τα πλεονεκτήματα που φέρνει η περίσσια ιπποδύναμη του
06 Απριλίου 2017 16:17
Πώς το Xbox Scorpio θα βελτιώνει όλα τα παιχνίδια του Xbox One

Μέσα από την εκτεταμένη κάλυψη του Digital Foundry για το Project Scorpio, έγινε γνωστό πως θα "τρέχει" κάθε παιχνίδι του Xbox One αλλά και όσοι Xbox 360 τίτλοι είναι στον κατάλογο του Backwards Compatibility. Το πιο θετικό της είδησης είναι πως θα μπορεί να βελτιώνει αισθητά την απόδοση όλων των παιχνιδιών, με καλύτερο framerate, ευκρινέστερα texturesγρηγορότερα loading, σταθερότερες αναλύσεις και χωρίς tearing. Ακόμη, μάλιστα, θα συναντάμε υψηλότερες αναλύσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια που ενσωματώνουν dynamic resolution, όπως τα Halo 5, Gears 4, Battlefield 1 και DOOM. Και όλα αυτά χωρίς κανένα επιπρόσθετο patch, όπως γίνεται στην περίπτωση του PS4 Pro, μιας και όλα θα εξαρτώνται από την περίσσια ιπποδύναμη που φέρει η κονσόλα. 

Αντίστοιχα, όμως, όπως και με το PS4 Pro, θα υπάρχουν παιχνίδια που θα αναβαθμιστούν και με patch, τα οποία ενδεχομένως να φέρουν περισσότερες και καλύτερες βελτιώσεις. 

Υπάρχουν πέντε τρόποι με τους οποίους επιτυγχάνεται αυτό από το νέο Xbox, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, καθώς και αναλυτικά στο σχετικό άρθρο του Digital Foundry.