Red Dead Redemption 2: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του;

Η πολωνική Media Markt πυροδοτεί εκ νέου φήμες
03 Απριλίου 2017 16:19
Red Dead Redemption 2: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του;

Περίπου 5 μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του Red Dead Redemption 2 τον προηγούμενο Οκτώβριο που η Rockstar Games παρουσίασε το πρώτο trailer του παιχνιδιού. Ένα από τα λίγα πράγματα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο για τα Xbox One και PS4

Ωστόσο, λάδι στη φωτιά έρχεται να βάλει η πολωνική Media Markt, με την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων να αποκαλύπτει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η πολωνική ιστοσελίδα CD-Action εντόπισε πως το κατάστημα ενημέρωσε την σελίδα του παιχνιδιού με την συγκεκριμένη ημερομηνία και έτσι ήρθε σε επικοινωνία με έναν αντιπρόσωπο του για να το επιβεβαιώσει.

Η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας μας ενημερώθηκε από τον διανομέα του παιχνιδιού πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 3η Οκτωβρίου του 2017.

Αφού τα νέα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο PR Manager της Media Markt, Wioletta Batóg ενημέρωσε το CD-Action πως δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη ημερομηνία και πως ο υπάλληλος του καταστήματος, που έστειλε το προηγούμενο e-mail, έκανε λάθος. Παράλληλα, η καταχώρηση του παιχνιδιού στο ηλεκτρονικού κατάστημα ενημερώθηκε, αφαιρώντας την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ποια είναι η άποψη σας; Πιστεύετε πως πρόκειται όντως για κάποιο λάθος ή πως η διαρροή έχει βάση και τώρα η γνωστή αλυσίδα προσπαθεί απλά να καλύψει την βιασύνη της;