Η CD Projekt μιλάει για το ενδεχόμενο ενός Witcher 4 

Αναπτύσσει και άλλο AAA παιχνίδι ταυτόχρονα με το Cyberpunk 2077

Η CD Projekt μιλάει για το ενδεχόμενο ενός Witcher 4

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της CD Projekt, όπου μάθαμε πως η σειρά Witcher έφτασε τις 25 εκατομμύρια πωλήσεις. Ωστόσο αυτές δεν ήταν οι μόνες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που προέκυψαν από τη διάσκεψη των επενδυτών, με τον χρήστη του NeoGAF boskee να έχει συγκεντρώσει διάφορες ακόμη αξιοσημείωτες λεπτομέρειες.

Ξεκινώντας, η ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 βρίσκεται πλέον σε προχωρημένο στάδιο, με 300 άτομα να εργάζονται στο παιχνίδι. Επισημαίνεται όμως, πως η ανάπτυξή του χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί, καθώς και πως έχουμε να κάνουμε με ένα franchise στο οποίο οι Πολωνοί θα δουλεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Ωστόσο, αυτό δεν αποτρέπει την εταιρία από το να κοιτά στο μέλλον, μιας και σχεδιάζει να ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός ακόμη AAA τίτλου ταυτόχρονα με το Cyberpunk 2077.

Στη συνέχεια ένα επενδυτής ανέφερε πως η αξία της εταιρίας εκτιμάται στα 7 δισεκατομμύρια PLN χάρις την επιτυχία της σειράς Witcher, τονίζοντας πως ένα Witcher 4 θα εκτόξευε αυτό το ποσό μέχρι και στα 10 δις.

Ο Adam Kiciński, co-CEO της CD Projekt, απάντησε χαρακτηριστικά:

Η σειρά The Witcher σχεδιάστηκε ως τριλογία. Μια τριλογία δεν μπορεί να έχει ένα τέταρτο μέρος, ωστόσο μας αρέσει πάρα πολύ αυτός ο κόσμος. Έχουμε επενδύσει 15 χρόνια από τις ζωές μας και πάρα πολλά χρήματα σε αυτόν και πιθανώς θα το σκεφτούμε κάποια στιγμή. Αλλά σας παρακαλώ, θεωρήστε μας λογικούς ανθρώπους. Κάποιες φορές έχουμε περιέργειες ιδέες, αλλά γενικά ο τρόπος σκέψης μας είναι πολύ λογικός. Έχουμε στην κατοχή μας τα πλήρη δικαιώματα της σειράς Witcher. Είναι δικά μας. Έχουμε επενδύσει τεράστια ποσά στην προώθηση του και είναι ένα πολύ δυνατό brand. Απαντήστε μόνος σας στην ερώτησή σας.

Είναι πολύ πιθανό πως θα μάθουμε περισσότερα για το Cyberpunk 2077, το Gwent και οτιδήποτε άλλο απασχολεί την CD Projekt στην επερχόμενη E3 2017, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την πολωνική εταιρία.

12 comment(s)