Αλλαγές στο For Honor έπειτα από απειλές των παικτών για μποϊκοτάζ

Η Ubisoft αντιδρά στα πολυάριθμα παράπονα της κοινότητας
31 Μαρτίου 2017 15:36
Αλλαγές στο For Honor έπειτα από απειλές των παικτών για μποϊκοτάζ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η εισαγωγή των Emotes στο For Honor προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από την κοινότητα του παιχνιδιού, εξαιτίας του μεγάλου κόστους απόκτησής τους που ανάγκαζε εμμέσως τους παίκτες να ξοδέψουν πραγματικά χρήματα για την αγορά τους. Συγκεκριμένα, για να πάρει τα πάντα κάποιος στο παιχνίδι πρέπει να ξοδέψει περίπου $700. Το θέμα αυτό έφτασε στα αυτιά της Ubisoft, η οποία απάντησε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το παιχνίδι δεν σχεδιάστηκε ποτέ με σκοπό οι παίκτες να αγοράσουν τα πάντα.

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Συγκεκριμένα, η κοινότητα του παιχνιδιού στο Reddit απείλησε να μποϊκοτάρει το παιχνίδι και να σταματήσει να παίζει εντελώς για τουλάχιστον ένα 24ώρο, ξεκινώντας από τις 3 Απριλίου. Η κοινότητα του τίτλου επίσης είχε εκφράσει τα παράπονα της για τα προβλήματα συνδεσιμότητας, τους imbalanced heroes και τα glitches που ταλαιπωρούν το παιχνίδι. Η πρόταση του μποϊκοτάζ ξεκίνησε από ένα post του χρήστη Jbaayoun στο Reddit, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 12 χιλιάδες ψήφους.

Η Ubisoft δεν έμεινε άπραγη και μόλις μερικές ώρες μετά την συγκεκριμένη απειλή της κοινότητας άρχισε να διορθώνει μερικά από τα πιο επιφανή προβλήματα, ξεκινώντας από τα microtransactions και την επιβράβευση των παικτών, οι οποίοι πλέον θα λαμβάνουν 25% περισσότερο steel από κάθε match. Η γαλλική εταιρία επισήμανε στο εν λόγω post του Reddit πως έχει λάβει υπόψη το feedback και εργάζεται ώστε να βελτιώσει τα παράπονα της κοινότητας.