Το πρώτο eSports γήπεδο της Blizzard είναι γεγονός

Εγκαινιάστηκε αυτή την Πέμπτη
31 Μαρτίου 2017 09:41
Το πρώτο eSports γήπεδο της Blizzard είναι γεγονός

Η Blizzard Entertainment εγκαινίασε το πρώτο της eSports στάδιο αυτή την Πέμπτη, στην Ταϊβάν, με ένα παιχνίδι επίδειξης μεταξύ των League of Legends World Champions Flash Wolves και της ικανότατης eSports ομάδας ahq. Το Blizzard eStadium εκτείνεται σε 1653 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει ειδικό τομέα με αναμνηστικά από παιχνίδια της εταιρίας, snack bar και φυσικά το gaming room όπου λαμβάνουν χώρα οι αναμετρήσεις.

Ο CEO και συνιδρυτής της Blizzard, Michael Morhaime, δήλωσε το παρών στα εγκαίνια του σταδίου και δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ το άνοιγμα ενός eSports γηπέδου. Η Ασία είναι ουσιαστικά ο τόπος που έχει γεννήσει το ανταγωνιστικό gaming. Η ανάπτυξη του gaming στην Ασία συνήθως χρησιμεύει ως ένδειξη για την πορεία που θα ακολουθήσει και η ανάπτυξη του gaming παγκοσμίως.

Η Bliizard φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει το eStadium ως ένα χώρο που θα φέρει τις gaming εμπειρίες της σε περισσότερους παίκτες και ανταγωνιζόμενους, χρησιμοποιώντας την Ταϊβάν ως τη βάση για το σχεδιασμό των μεγάλης κλίμακας παγκοσμίων τουρνουά της.