Πότε κυκλοφορεί το νέο God of War του PS4;

Νέες φήμες έρχονται στην επιφάνεια
24 Μαρτίου 2017 15:11
Πότε κυκλοφορεί το νέο God of War του PS4;

Νέες φήμες για την κυκλοφορία του God of War ήρθαν στην επιφάνεια και από ότι φαίνεται η κυκλοφορία του βρίσκεται τελικά αρκετά κοντά μας. Συγκεκριμένα, είναι αρκετά πιθανό πως ο πέμπτος τίτλος της σειράς θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο έτος που διανύουμε. Ο Christopher Judge, που δανείζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή του τίτλου, Kratos, ενημέρωσε την περιγραφή του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, όπου πλέον αναφέρει χαρακτηριστικά ‘KRATOS – GOD OF WAR (2017)’.

Τα πιθανά ενδεχόμενα είναι δύο. Αρχικά, το νέο God of War ίσως κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2017 και γι’ αυτό δίπλα από το όνομα του τίτλου αναφέρεται και η συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως συνηθίζεται στις ταινίες και τα παιχνίδια. Εναλλακτικά, ίσως καθυστερήσει περαιτέρω και ο Christopher ολοκλήρωσε απλώς την δουλειά του με τα Voice Overs του Kratos και αναφέρει το 2017 ως την χρονιά που αυτός εργάστηκε στο παιχνίδι.

Όποιο από τα δύο σενάρια και αν γίνει τελικά πραγματικότητα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μάθουμε περισσότερα για το God of War του PlayStation 4 στην επερχόμενη E3 2017, που θα λάβει χώρα σε δύο περίπου μήνες από τώρα.

Tags: