Ανακοινώθηκε το πρώτο παιχνίδι της Frostkeep Studios

Όπου εργάζονται βετεράνοι των Blizzard και Riot Games
16 Μαρτίου 2017 07:13
Ανακοινώθηκε το πρώτο παιχνίδι της Frostkeep Studios

Σήμερα, η νεοσύστατη Frostkeep Studios ανακοίνωσε τον πρώτο της fantasy survival πόνημα με τίτλο Rend. Στην Frostkeep Studios εργάζονται πλέον σπουδαίοι developers, πρώην βετεράνοι της Blizzard με προϋπηρεσία στο World of Warcraft, της Riot στο League Of Legends αλλά και ο διάσημος συνθέτης του Overwatch, Neal Acree. Οι δημιουργοί υπόσχονται ότι το παιχνίδι θα περιέχει τόσο στοιχεία παραδοσιακού RPG όσο και εντελώς νέα mechanics που δεν έχουμε ακόμα δει στο συγκεκριμένο genre. Ο συνιδρυτής της Frostkeep σε σχετική δήλωσή του είπε:

Με το πρώτο μας παιχνίδι, το Rend, θέλουμε να δώσουμε στους λάτρεις του fantasy genre ένα survival τίτλο που θα περιέχει τόσο παραδοσιακά στοιχεία όσο και νέες εμπειρίες που διορθώνουν πολλά από τα προβλήματα αυτού του είδους παιχνιδιών. Η ομάδα μας είναι τυχερή γιατί αποτελείται από developers που έχουν δουλέψει στα μεγαλύτερα studio του κόσμου και τώρα ενσωματώνουμε όλη αυτή την εμπειρία στη φιλοσοφία του νέου μας studio.

H Early Access του Rend αναμένεται να ξεκινήσει για PC την άνοιξη του 2017. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό του παιχνιδιού.

Rend

Tags: