Ο Cliff Bleszinski λέει τη γνώμη του για το Gears of War 4 

Και η παρομοίωση με το Star Wars: The Force Awakens

Ο Cliff Bleszinski λέει τη γνώμη του για το Gears of War 4

Στα πλαίσια της PAX East 2017, ο Cliff Bleszinski μίλησε στο Gamespot σχετικά με το Gears of War 4, αναφέροντας πως θα ήθελε να δει περισσότερα ρίσκα στο μέλλον και τονίζοντας πως η σειρά Gears μπορεί να ξεπεράσει τα όρια των shooters. Παρακάτω ακολουθούν τα σχετικά αποσπάσματα των δηλώσεών του.

Αυτό που έκανε (ο Rod Fergusson, το αφεντικό της The Coalition που αναπτύσσει πλέον τα Gears) είναι να δώσει στο κοινό αυτό που ήθελε. Έκανε ότι και ο J.J. Abrams με το Episode VII. Έχω δει το Episode VII πέντε φορές. Ακόμα εξακολουθώ να δακρύζω και να ενθουσιάζομαι, αλλά όταν το σκέφτομαι αντικειμενικά, λέω: ‘Δεν είχε και πολλά ρίσκα’. Οπότε ελπίζω πως στο μέλλον θα ρισκάρουν περισσότερο.

Πιστεύω πως υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι που μπορείς να πεις αυτή την ιστορία. Πολλά gameplay genres. Νομίζω πως είναι ένα πολύ μεγάλο IP και είναι ένα IP που μπορεί να υπάρξει σε linear μορφή, σε βιβλία (που το έχουμε δει ήδη) και σε διαφορετικά gameplay genres.

Για την ιστορία, ο Bleszinski, δημιουργός της σειράς, αποχώρησε πριν χρόνια από την Epic Games και πλέον εργάζεται με το δικό του στούντιο στο LawBreakers. Το Gears of War 4 κυκλοφόρησε πέρυσι για τα Xbox One και Windows 10 και είναι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς που ανέπτυξε εσωτερικά η Microsoft, μετά την αγορά του IP από την Epic Games, το 2014, αλλά και το πρώτο παιχνίδι της σειράς χωρίς τα "φώτα" του Cliff Bleszinski.

0 comment(s)