Το Dropshot είναι το νέο mode του Rocket League

Έρχεται στα τέλη αυτού του μήνα
14 Μαρτίου 2017 07:29
Το Dropshot είναι το νέο mode του Rocket League

Η Psyonix ανακοίνωσε ότι ένα νέο mode, με όνομα Dropshot, θα είναι σε λίγες μέρες διαθέσιμο για το Rocket League. Το εν λόγω mode θα εισάγει στο παιχνίδι νέα στοιχεία gameplay, πατώματα που καταρρέουν χτυπώντας τα με μία ηλεκτρισμένη μπάλα και μία ολοκαίνουργια αρένα, την Core 707, που αποτελείται από εξάγωνα.

Η αρένα είναι χωρισμένη στα δύο και οι παίκτες καλούνται να χτυπήσουν τη μπάλα στο έδαφος ώστε να δημιουργηθούν κενά και στη συνέχεια να ρίξουν τη μπάλα μέσα σε αυτά κερδίζοντας πόντους. Εδώ εισάγεται και το νέο στατιστικό του Damage με το οποίο όσο περισσότερο ο παίκτης χτυπά ή τον χτυπάνε, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κενά που θα δημιουργεί με την μπάλα και η ομάδα του θα μπορεί να σκοράρει ευκολότερα.

Το Dropshot αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου και θα φέρει πολλές επιπλέον προσθήκες στο παιχνίδι όπως νέα achievement, το τέλος της 3ης Competitive Season, ένα καινούργιο Skill Tree και άφθονες επιλογές customization των οχημάτων σας. Περισσότερα θα δείτε στο trailer που ακολουθεί.