Μεγάλες προσδοκίες για το Star Wars Battlefront

Η DICE ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα
18 Ιουλίου 2014 07:53
Μεγάλες προσδοκίες για το Star Wars Battlefront

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως το Star Wars: Battlefront βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά πέρα από το trailer της E3 2014 δεν είχαμε κάποια πρόσφατη ενημέρωση. Η φιλοδοξία της DICE να δημιουργήσει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς Star Wars είναι ακόμα ζωντανή και αυτό υποστηρίζουν οι νέες δηλώσεις του Karl Magnus Troeddson που εκτελεί καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην DICE.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: "Ιστορικά, η εταιρία μας δεν έχει δουλέψει ποτέ σε projects που δεν ήταν δικά της. Οπότε, αυτό είναι κάτι διαφορετικό για εμάς. Αν κάποιος ερχόταν με ένα άλλο project, τότε σίγουρα θα είχαμε αρνηθεί. Το Star Wars έχει μία ειδική θέση στην καρδιά μας. Όταν εμφανίστηκε αυτή η ευκαιρία, την αρπάξαμε αμέσως. Αυτό έρχεται με μία εντελώς διαφορετική αίσθηση εξάρτησης, την οποία δεν είχαμε νιώσει για αρκετό καιρό καθώς δεν δουλεύαμε για κάποιον άλλο. Ευτυχώς, η συνεργασία της ομάδας ανάπτυξης με την LucasFilm δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. "  

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η DICE έχει σκοπό να εκπλήξει ευχάριστα τους φανατικούς της σειράς, ενώ οι προηγούμενες δηλώσεις της σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα γενιά δυναμώνουν αυτό το συναίσθημα αγωνίας.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες, να παλέψουν μέσα σε εικονικούς πλανήτες, να πιλοτάρουν Snowspeeder, Speeder Bikes και ΑΤ-STs βασισμένα στις ταινίες.

Tags: